Soorten brandstof

Waarom BP Ultimate ongelood 98 gebruiken?

BP Ultimate ongelood 98 is een unieke formule, die de voertuigprestaties verbetert, uw motor reinigt en schoner is dan reguliere brandstoffen.
BP Ultimate ongelood 98 heeft een octaangetal van 98. Dit is hoger dan bij de standaard loodvrije benzines, deze hebben een octaangetal van 95. Een octaangetal van 98 geeft dikwijls meer vermogen. BP Ultimate geeft uw voertuig niet alleen meer vermogen, maar ook een verbeterd reinigend vermogen én minder motorwrijving. Dit zijn belangrijke voordelen van BP Ultimate ongelood 98 .

De prestatievoordelen zijn grotendeels afhankelijk van het voertuig. Ons doel is om ieder voertuig dat overgaat van gewone loodvrije benzine op BP Ultimate aanzienlijke prestatievoordelen te bieden op de volgende onderdelen:

  • – Schonere motor
  • – Meer vermogen
  • – Lager brandstofverbruik
  • – Betere acceleratie
  • – Lagere emissies

Waarom zou ik BP Ultimate diesel gebruiken?

Eindelijk hebben dieselgebruikers een alternatief. BP Ultimate is een speciale dieselbrandstof, die ontwikkeld is om maximale prestaties uit uw dieselmotor te halen. U merkt dat deze geheel nieuwe brandstof de prestaties van uw voertuig aanzienlijk
verbetert – van de manier waarop het accelereert tot de hoeveelheid geluid die uw voertuig maakt. BP Ultimate diesel vermindert tevens significant de hoeveelheid uitstoot van roet en schadelijke stoffen.